Persoonlijk grafwerk

Marian’s Bloemen creëert persoonlijk grafwerk dat de persoonlijkheid van de overledene op een treffende en prachtige wijze weerspiegelt. Uniek grafwerk, waarin Marian’s Bloemen bijvoorbeeld de grote hobby, een typerend kledingstuk of het beroep van de overledene terug laat komen. De keu van een fervent biljarter, de breinaalden van een hobbybreister of de klompen van een overleden boer.

De prachtige, door Marian met zorg geselecteerde, bloemen en planten maken het grafwerk compleet. In haar zoektocht naar de mooiste bloemen en planten kijkt de ervaren en creatieve vakvrouw verder dan het aanbod van de bloemenveiling. Bekend met wat de natuur ons te bieden heeft, trekt Marian door velden en bossen op zoek naar natuurlijke elementen die het grafwerk passend maken.

Marian’s Bloemen Nederweert-Eind

Het in Nederweert-Eind gelegen Marian’s Bloemen realiseert uniek grafwerk in de regio’s Weert en Eindhoven. Persoonlijk grafwerk dat de overledene op een fraaie en respectvolle wijze typeert. Marian gaat graag met u in gesprek om te bekijken hoe ze u met haar unieke werk kan bijstaan bij uw grote verlies.
Contact